Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

За даними астрологині Олени Максимової, у 2024 році війна в Україні не завершиться повністю, але українські війська зможуть звільнити значну частину окупованої території. Згідно з її прогнозами, цей рік буде складним для всього світу через масштабну економічну кризу, яка призведе до зменшення зовнішньої допомоги. Однак вже з початку січня Україна зможе посилити свої позиції і зробити серйозний ривок в боротьбі з окупантами.

Особливим аспектом року буде відсутність ретроградного руху планети Марс, що не сприятиме зменшенню воєнних дій. Зокрема, конфлікт загостриться з початку січня до середини лютого, з 1 травня до 8 червня і у другій половині року.

Астрологиня прогнозує, що наступне півріччя буде важливим для України, оскільки воїни змістяться на територію ворога і здійснять ряд успішних військових операцій, зокрема звільнять Крим. Крім того, українці знайдуть нові методи нищення ворожих сил, здобудуть технології, що дозволять ефективно боротися зі значно переважаючим ворогом. Астрологиня також запевняє, що ці успіхи увійдуть до історії і їх будуть переймати найбільші армії світу.

Згідно зі словами Олени Максимової, Росія буде мати проблеми з мобілізацією, оскільки росіяни будуть уникали призову. Однак, це не означає, що Україні слід розслаблятися чи сподіватися на збільшення зовнішньої допомоги. За прогнозами астрологині, Росія зануриться в інший конфлікт і порушить економічний баланс. Тому їй буде важко утримувати свої сили на фронті. Олена Максимова закликає не очікувати на краще, а жити кожен день продуктивно і зосередитися на відновленні країни та нарощуванні воєнного потенціалу. Перемога, за прогнозами астрологині, очікується у жовтні 2025 року.

  • Астрологиня назвала три знаки, на які чекають зоряний час та нові фінансові можливості.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Читайте також: