Кому вдасться знайти нову роботу і стати успішним - гороскоп на 11 січня

11 січня - день успіхів та здобутків

11 січня відчуєте себе господарем ситуації. Все складеться так, як ви того хочете. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Прислухайтеся до підказок долі, вчасно реагуйте на пропозиції, які отримаєте цього дня," - говорить астрологиня. - "Це час особливих успіхів та здобутків. Переможцями себе відчують Тельці, Терези і Скорпіони. Вам все вдаватиметься з першого разу. Нове кохання зустрінуть Стрільці і Козороги. Цікаву пропозицію з працевлаштування отримають Овни, Діви і Раки. Використайте свій шанс стати успішними та незалежними. Нових друзів цього дня зустрінуть Близнюки та Риби".

Прогноз для знаків Зодіаку

Овен (21 березня - 20 квітня)

День буде непростим, але успішним. Не бійтеся викликів часу. Мудро розпоряджайтеся грошима. Не варто купувати смартфони та пилососи. Вигідною буде покупка посудомийної машини.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Шукайте надійних партнерів для ведення спільного бізнесу. Самотужки зараз важко буде гори звернути. Почастішають мігрені. Прилягайте перепочити протягом дня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На вас чекає приємна несподіванка. Серед оточення ви помітите людину зі схожими до ваших поглядами. Порозумітися з нею буде не складно. Обміняйтеся номерами телефонів і запросіть на зустріч.

Рак (22 червня - 22 липня)

З'явиться шанс підвищити свої доходи. Зумійте ним скористатися. Добре налагоджений бізнес принесе очікувані прибутки. Приїзд родичів змінить ваші плани. Але спілкування з ними принесе багато приємних хвилин. Виявіть свою гостинність.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Спробуйте діяти в команді. Тоді легше буде керувати людьми і досягати результату. Виявіть дипломатичні здібності і спробуйте прилаштуватися до режиму життя інших. Найбільше досягне той, хто не боїться ризикувати, готовий іти на поступки та уміє домовлятися.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Самотнім час шукати пару. Вам траплятимуться яскраві особистості. Хоча заволодіти їхньою увагою буде непросто. Прислухайтеся до порад старших родичів. Цінуйте родинні традиції.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Колеги виводитимуть із себе, критикуватимуть і заставлять сумніватися у власній правоті. Уникайте запеклих дискусій. Не забувайте про пунктуальність , відповідальність і зібраність. Дратуватимуть розмови про шлюб. Кохані мріятимуть про одруження, ви уникатимете бесід про створення сім'ї.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не доводьте себе до нервового виснаження. Проганяйте геть депресивні думки. За необхідності зверніться за консультацією до психолога. Якщо дуже хочеться виговоритися, не довіряйте своїх таємниць випадковим людям. Краще почніть вести власний щоденник.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваша кишеня поповниться. Відкривайте депозитні рахунки. Беріть участь у благодійних акціях. Але не купуйте засоби зв'язку. Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Визначтеся, наскільки вас цікавлять ці стосунки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

День сприяє майстрам-ремісникам. Прокиньтеся раніше. Зробіть щось своїми руками. Виготовлені в такий спосіб вироби нестимуть особливу енергію. Приготуйте для родини вишукану страву. У раціоні віддавайте перевагу овочам та фруктам.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати правильний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця. Творча енергія переповнятиме вас. Можете почати писати книгу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Роботи буде вдосталь, але за неї гарно платитимуть. Прислухайтеся до свого серця. Не намагайтеся себе обхитрити. Не погоджуйтеся на вакансії, до яких не лежить душа. На такій посаді навряд чи відчуєте себе щасливими.

Астролог розповів, коли насправді розпочнеться рік Дракона, що та кому він готує.