Костюм мухомора та льотний екіпаж: Періс Хілтон знялась у яскравій фотосесії з чоловіком і 9-місячним сином

Періс Хілтон, 42-річна американська світська левиця, організувала фотосесію разом зі своїм чоловіком Картером Реумом та дев'ятимісячним сином Феніксом. Фото були опубліковані в Instagram, і на них сім'я позувала в костюмах мухоморів та льотного екіпажу.

Періс підписала фото "Пані та панове, дозвольте представити вам ваш льотний екіпаж".

Раніше Хілтон відреагувала на поради щодо здоров'я свого сина, які їй надсилають в мережі. Були поради про те, щоб зірка показала хлопчика лікареві, оскільки його голова виглядає завелико. Але Періс підкреслила, що її син здоровий.

Наймістичніше свято жовтня, Геловін, буде святкуватися у ніч на 1 листопада. Це популярне і найдавніше свято США, яке прийшло до України наприкінці 90-х років і набуває все більшої популярності кожного року.

Вперше це слово згадується в XVI столітті як скорочення англійської фрази "All Hallows Even", що означає "Вечір Усіх Святих". Геловін має свої корені у часи християнського періоду, коли стародавні кельти жили на території сучасних Шотландії та Ірландії. Кельти поділяли рік на дві частини: темну (зиму) та світлу (літо). Їх вважали, що темна частина починається наприкінці жовтня, коли закінчується збори урожаю. Святкування тривало сім днів, але найголовніші події відбувалися в ніч на 1 листопада. Це свято називалося "Самайн" і було поширене серед народів Британських островів.