Крук в трусах показала фігуру, а у популярної моделі репнули колготи на інтимному місці – що робили зірки цього тижня

Зірки часто діляться з прихильниками відвертими фотосесіями в соцмережах.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Колишня телеведуча Валерія Крук позувала в еротичному комплекті з мереживом. Одягла портупею і прозору спідницю. Крім цього зірка постала перед камерою у блідо-рожевій білизні з блакитними вставками. Також приміряла червоний комплект, який підкреслив її розкішну фігуру.

Колишня дівчина Каньє Веста американська модель Джулія Фокс здивувала епатажним образом на Тижні моди в Нью-Йорку. Зірка одягла металеву білизну, яка майже не прикривала її інтимні місця. Поверх спіднього одягла шкіряний тренч. Крім цього Фокс з'явилась на показі від бренду Pandora в короткому топі та спідниці, які складалися з наручних годинників. Судячи з кадрів, спідниця була лише спереду. Коли Фокс знімала шкіряний тренч, фотографи помітили, як на її сідницях тріснули колготки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Співачка та блогерка-мільйонниця Анна Трінчер влаштувала спокусливу зйомку. Зірка сексуально повигиналася у напівпрозорій сукні з глибоким декольте.

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес позувала для італійського бренду білизни. Знаменитість продемонструвала підтягнуте тіло в чорно-білому комплекті з мереживом.

Співачка Тіна Кароль знялася для португальського номеру журналу Vogue. Стилісти підібрали артистці незвичний образ. Знаменитість одягла елегантний чорний костюм, який складався з жакета та довгої спідниці. Образ завершила металевим корсетом.

"Міс Україна Всесвіт 2022" 29-річна Вікторія Апанасенко поділилась кадрами з стильної фотосесії. Блогерка позувала в мінісукні з глибоким декольте. Вона зробила об'ємну укладку й ніжний макіяж.