Лесі Нікітюк - 36: найгарячіші фотосесії ведучої

Лесі Нікітюк - 36: найгарячіші фотосесії ведучої

Сьогодні, 19 жовтня, українська ведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк святкує своє 36-річчя. Вона стала відомою після виходу програми "Орел і решка", де її співведучим був Андрій Бєдняков. Участь у двох сезонах шоу принесла їй популярність.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші факти з життя Лесі Нікітюк та найсексуальніші фото зірки.

Кар'єра

Леся Нікітюк народилась у Хмельницькому. Після закінчення школи вона здобула вищу освіту в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. Під час навчання вона приймала участь у команді КВК "Торнадо Люкс". Одна з її постановок з назвою "Галю, я в маршрутці" набрала понад 6 млн переглядів на YouTube.

У 2011 році Леся разом зі своєю подругою взяла участь у українському шоу "Розсміши коміка", де їм вдалося розсмішити гумористів і виграти 10 тис. грн. Вже наступного року вони повторно взяли участь у шоу і здобули головний приз у розмірі 50 тис. грн.

У 2013 році Леся стала ведучою своєї авторської програми на телеканалі К1 під назвою "Леся-Здєся". У цьому шоу вона з'являлася на світських вечірках, модних показах та розповідала про життя українського шоу-бізнесу.

У лютому 2018 року Леся стала ведучою розважальної телепрограми "Хто зверху?" у парі з Сергієм Притулою. А в серпні того ж року вона стала ведучою інтелектуального шоу "Хто проти блондинок?" на тому ж телеканалі.

Того ж року Леся також взяла участь у п'ятому сезоні "Танців з зірками". Вона виступала в парі з танцівником Максимом Єжовим і виграла друге місце у фіналі.

З 4 листопада по 23 грудня 2019 року Леся випустила тревел-шоу "Le маршрутка". У цій передачі вона розповідала про життя та побут сучасних українців та відкривала нові місця по Україні.

Особисте життя

У грудні 2017 року Леся оголосила про своє намір вийти заміж за свого сусіда, але у 2019 році вона заявила про скасування весілля.

Війна Росії проти України

Після початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну Леся почала випускати на YouTube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва"), а також спільний трек з Степаном Гігою під назвою "Цей сон". У своїх піснях вона висміювала окупантів. У березні 2022 року вона облаштувала центр для переселенців у Хмельницькому.

Читайте також: