Міг втекти в РФ: гравець "Шахтаря" не повернувся з командою в Україну після матчу ЛЧ

Гравець Шахтаря не повернувся з командою в Україну
Гравець Шахтаря не повернувся з командою в Україну

Олександр Роспутько, півзахисник "Шахтаря" U19, не повернувся з командою в Україну після матчу проти "Антверпена" в Юнацькій лізі УЄФА.

Є інформація, що Роспутько скористався можливістю виїзду за кордон і втік до Росії. Клуб підтвердив, що гравець не повернувся.

Інформацію про можливу втечу гравця в РФ клуб не підтвердив, але й не спростував.

Клуб повідомив, що Роспутько отримав посадковий квиток, здав валізу і не з'явився на посадку в літак. Немає інформації, в якому напрямку він зник.

Клуб сподівається, що гравець повернеться, але заявляє, що якщо не повернеться, контракт буде розірвано з вини гравця. Клуб також залишає за собою право вимагати фінансову компенсацію.

У "Шахтарі" заявили, що ніяких передумов для такого вчинку з боку футболіста не було. Вони додали, що якби передумови були, гравець не поїхав би на матч Юнацької Ліги.

Клуб повідомив, що діятимуть виключно в рамках законодавства, а гравець несе відповідальність як працівник клубу і як громадянин України, який порушив умови контракту та правила перетину кордону.

Журналіст Олександр Звєров повідомив, що Роспутько може приєднатися до клубу "Звезда" з Росії. Головним тренером цієї команди є колишній футболіст "Шахтаря" Геннадій Зубов.

У іншій новині, вихованець академії "Динамо" Олександр Щетінін загинув на війні з Росією. Він народився у 1990 році і навчався в академії "Динамо", а грав за команду "Локомотив", філіал столичного клубу. На фронті мав позивний "Динамо".

Читайте також