Мішина в дуже відвертому образі заговорила про стосунки

Українська акторка Ксенія Мішина знялась у провокативній фотосесії, яка стала предметом обговорення в Інтернеті. Вона поділилася відео в Instagram, на якому позує в обтислій чорній сукні з глибокими вирізами.

Акторка прокоментувала фотосесію й відповіла на критику, яку іноді отримує: "Мені іноді пишуть: "Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?" Це одна з найдурніших ілюзій, нав'язаних суспільством. Жінка може бути самостійною, вона сама вибирає з ким і коли будувати стосунки. І це не робить її неповноцінною чи нещасною".

Мішина також наголосила, що жінка визначає характер стосунків, які вона бажає мати - від простого сексу до чогось більш серйозного. Вона закликала не вважати, що їй щось не вистачає тільки через те, що цього не видно збоку. Відповідальність за своє особисте життя має нести кожна жінка сама.

Раніше акторка поділилася з своїми підписниками своєю першою операцією, яку їй зробили в лікарні. Вона опублікувала фото з крапельницею та зв'язалася з фанами після того, як отримала наркоз.