Моторошний збіг: з'явилися нові подробиці раптової смерті Метью Перрі

28 жовтня на 54-роцьому Меттью Перрі, зірці серіалу "Друзі", стала печальна подія.

Актора знайшли мертвим у його власному маєтку в Лос-Анджелесі, в джакузі. За декілька днів до цього Перрі виклав у своєму Instagram фото з цього ж джакузі, яке здивувало фанатів, пише Gazeta.ua.

На фото Меттью відпочиває, спостерігаючи за вечірнім небосхилом та слухаючи музику в навушниках. Він підписав знімок таким чином: "О, тепла вода, бурливе навколо. Вона змушує вас почуватися чудово? Я Меттман". Це була його остання фотографія, опублікована перед смертю.

Інцидент з Меттью Перрі стався під час, коли його помічник помітив, що з актором щось не так. Він намагався зв'язатися з ним, але Перрі не відповідав. В наступну чергу помічник зателефонував поліції та повідомив про ситуацію в будинку зірки.

Меттью Перрі відомий своєю роллю Чендлера Бінга у популярному телесеріалі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Актор знявся у всіх 234 епізодах серіалу. Крім цього, він також грав у інших фільмах і серіалах, таких як "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" та "Татові знову 17".

Меттью Перрі боровся з проблемами алкогольної та наркотичної залежності протягом багатьох років свого життя. Проте при обстеженні його тіла не було знайдено жодних слідів наркотичних речовин.

У 2022 році він опублікував автобіографію про своє участь в зйомках "Друзів" з назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ".