На Брянщині неспокійно, росіяни заявили про атаку безпілотників

Атака безпілотників на Брянську область

Сьогодні зранку, 19 лютого, територію Брянської області атакували безпілотні літальні апарати (БпЛА). За повідомленням губернатора Брянської області Олександра Богомолова, російська влада стверджує, що було збито два українських БпЛА.

«Реактивний безпілотний літальний апарат літакового типу знищено над Брянським районом силами ППО міністерства оборони РФ», – написав він.

Губернатор зазначив, що в результаті цих збиттів ніхто не постраждав. Проте на місці працюють «оперативні служби».

Раніше було повідомлено про пожежу на нафтобазі у місті Клинці Брянської області, яку росіяни пов'язали зі збиттям безпілотника. За даними російського міністерства оборони, безпілотник був знищений у Брянській області 19 січня.

Відповідь України

Тим часом, протиповітряна оборона України знищила чотири безпілотники типу Shahed, які були запущені Росією над Харківською областю з Бєлгорода.

Подальші деталі конфлікту

Наразі триває 726-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. За минулу добу відбулося 80 бойових зіткнень. Ворог завдав 3 ракетних та 43 авіаційних удари, здійснив 102 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Ці атаки призвели до постраждалих та загиблих серед цивільного населення і призвели до руйнування будинків та інфраструктури. Українська протиповітряна оборона знищила всі ворожі БпЛА, які атакували країну.