На Курському напрямку досягаємо поставленої мети, - Зеленський

Президент Зеленський показує власний успіх
Президент Зеленський показує власний успіх

Президент України Володимир Зеленський зробив звернення, в якому висловив свої позиції з різних сфер життя країни.

Особливу увагу Президент приділив підготовці до нового навчального року, наголошуючи, що необхідно забезпечити укриття у школах та вирішити питання шкільних автобусів, щоб діти змогли зручно та безпечно доходити до навчальних закладів.

Також він зустрівся з підприємцями, підкреслюючи важливість збереження робочих місць та привітався з успішними релокаціями бізнесу.

Президент також згадав про проблеми з водопостачанням в південних і центральних регіонах України та обіцяв реалізувати проекти, які покращать ситуацію з водою в цих місцях.

Щодо ситуації на фронті, Президент вислухав доповідь від Головнокомандувача ЗСУ Сирського і зазначив, що хлопці роблять все можливе для знищення окупантів.

Зеленський відзначив успішні рішення Верховної Ради щодо духовної незалежності країни та підтримки військових, які здійснюють захисні операції в російському прикордонні. Він запевнив, що всі виплати та нагороди будуть належати цим військовим з першого дня їх операцій.

Президент завершив своє звернення, подякувавши усім захисникам та працівникам, які працюють для добробуту України і її людей.

Читайте також