На з’їзді Демпартії США висловили переконання, що Гарріс підтримуватиме Україну

На з'їзді Демпартії США
На з'їзді Демпартії США

Камала Гарріс завжди підтримує Україну та НАТО, заявив сенатор Марк Келлі на з'їзді Демократичної партії.

"Сьогодні Володимир Путін перевіряє, чи все ще ми сильні ... Яка відповідь Трампа? Він запропонував Росії робити все, що завгодно, чого б вони не хотіли - і це його слова, а не мої", - сказав Келлі. Він додав, що "Гарріс завжди виступає за підтримку Америкою, НАТО України та українського народу".

Вона також розслідувала втручання Росії в наші вибори, додав він.

"Якщо ми знову зробимо його головнокомандувачем, то єдиними лохами будемо ми", - сказав Келлі. "Камала Гарріс знає, що підтримка наших союзників означає підтримку американців".

Виступаючи на з'їзді, Леон Панетта нагадав, що віддав наказ про нейтралізацію ватажка Аль-Каїди Усами Бен Ладена.

"Трамп кинув би наших союзників і ізолював Америку", - сказав Панетта. "Ми намагалися це зробити в 1930-х роках, і це було нерозумно і небезпечно тоді, і це нерозумно й небезпечно зараз".

За його словами, не можна допустити, щоб такі тирані як Путін робили все, що їм заманеться, як це казав Трамп.

"Камала Гарріс каже тиранам, що вони не можуть цього робити ... Вона працювала з президентом Зеленським, щоб відстояти Україну. Вона знає, що захист їхньої демократії - це захист і нашої демократії", - додав він.

Колишній конгресмен Адам Кінзінґер характеризував Трампа як слабку особу.

"Дональд Трамп - слабка людина, яка прикидається сильною. Він невірний людина, яка прикидається праведником. Він злочинець, який не може припинити видавати себе за жертву ... Але в ньому немає справжньої сили", - сказав Кінзінґер.

Кінзінґер також засудив підтримку Трампа з боку його партійців.

"Як може партія, яка заявляє, що вона виступає за свободу, підтримувати тиранію в Україні і відступати перед національними викликами? Як вони можуть висувати кандидатом людину, яка дивним чином одержима Путіним?" - сказав він.

Джерело: Укрінформ

Читайте також