Нардеп Дубневич втік у Словаччину? ЗМІ повідомили, яку нерухомість купила його донька

Роксолана Пиртко, дочка нардепа Ярослава Дубневича, який розшукується за корупційні справи в Україні, придбала будинок у Словаччині. Інформацію про це повідомляє NGL.media.

32-річна Роксолана разом з чоловіком Михайлом Пиртко придбали двоповерховий будинок площею 133 кв. м. у Братиславі в вересні 2023 року. Їхню покупку підтвердило видання, а також вияснило деталі та вартість.

Будинок розташований у престижному районі Братислави та має окремий гараж на ділянці площею 400 кв. м. Він був проданий подружжю за 600 тис. євро. Ця пропозиція була на ринку протягом року.

За допомогою місцевої ріелторської компанії ViNi real, яка займалася продажем будинку, встановлено, що Роксолана Пиртко та Михайло Пиртко заплатили 600 тис. євро за нерухомість. Наразі будинок порожній, але журналісти з Investigatívne centrum Jána Kuciaka зайшли до нього та повідомили про підготовку до ремонту.

Не виявлено жодних слідів Ярослава Дубневича. Роксолана та Михайло Пиртко не зв‘язалися з NGL.media, щоб прокоментувати свою покупку в Словаччині.

Роксолана Пиртко також має бізнес у Словаччині. Вона заснувала компанію V. development & consulting та є акціонеркою V. Investment SE разом з чоловіком. Ці підприємства займаються різними видами діяльності.

Нагадаємо, нардепа Ярослава Дубневича оголосили у розшук. Суд оголосив рішення під варту народного депутата, якого звинувачують в корупції та легалізації незаконно отриманого прибутку на велику суму.