Нічна атака дронів: Повітряні сили відзвітували про знищені цілі росіян

Російські загарбники вдарили по Україні за допомогою ударних БпЛА

У ніч на 1 лютого російські загарбники вчинили атаку на територію України, використовуючи чотири ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ.

Цієї ночі ворог застосував чотири ударні БпЛА типу Shahed-136/131. Два – знищені на Харківщині

Увечері 31 січня загарбники також здійснили авіаційний удар по цивільній лікарні у селі Великий Бурлук на Харківщині. Зазначено, що пошкоджено фасад будівлі, вікна та дах. Працює евакуація та проводиться відновлювальні роботи.

Протягом останньої доби було зафіксовано 66 бойових зіткнень, що відбулися на 708-й добі неперервної війни Росії проти України.

Всього ворог здійснив 8 ракетних та 94 авіаційні удари, а також 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та житлових районах. В результаті атак були отримані поранення серед мирного населення. Було також зруйновано та пошкоджено житлові будинки, школи та інші цивільні споруди.

Цього разу нічним часом окупанти здійснили атаку за допомогою 4 БпЛА типу Shahed-136/131. Два з них були знищені силами української протиповітряної оборони.

Зазначено, що авіаційні удари потрапили до наступних населених пунктів та районів: Улиця, Середина Буда (Сумська область); Великий Бурлик, Колодязне, Кислівка, Синьківка (Харківська область); Надія, Серебрянське лісництво, Білогорівка (Луганська область); Терни, Часів Яр, Нью-Йорк, Очеретине, Олександропіль, Авдіївка, Новомихайлівка, Водяне, Урожайне, Старомайорське (Донецька область); Білогір'я, Роботине (Запорізька область); Кринки, Берислав, Новоберислав, Саблюківка, Качкарівка, Милове, Червоний Маяк, Шляхове (Херсонська область).