«Нова пошта» до кінця року відкриє ще понад 10 відділень в одній із країн ЄС

Компанія "Нова пошта" планує розширити свою мережу відділень у Німеччині до кінця 2023 року. Згідно з повідомленням Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, наразі у Німеччині вже діє сім відділень Nova Post. Їхню роботу успішно забезпечують міста, такі як Берлін, Гамбург, Мюнхен, Дрезден, Франкфурт-на-Майні та Кельн.

Компанія планує відкрити нові відділення у Дюссельдорфі, Дортмунді, Штутгарті, Ганновері, Бремені та інших містах. Відділення Nova Post функціонують на протязі тижня з понеділка до суботи і пропонують послуги з відправлення та отримання документів, посилок та вантажів вагою до 100 кг з України.

Крім того, компанія пропонує кур'єрську доставку по всій Німеччині. Кур'єри Nova Post зможуть забрати відправлення з будь-якої адреси додому чи в офіс та доставити його в будь-яку точку України.

Варто зазначити, що наразі мережа Nova Post працює у країнах, таких як Естонія, Латвія, Литва, Молдова, Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, Угорщина та Чехія, з терміном доставки від трьох днів.

Компанія також планує відкрити ще 18 нових відділень за кордоном, з яких два відкриються до кінця цього року, а інші - у 2024 році.