Нова пошта почала доставляти посилки з OLX до Польщі: як замовити

Почта доставляет посылки в Польшу
Почта доставляет посылки в Польшу

Нова пошта почала доставляти замовлення з маркетплейсу OLX до Польщі

Транспортна компанія Нова пошта оголосила про початок доставки замовлень з маркетплейсу OLX до Польщі. Це стало можливим завдяки співпраці між двома компаніями.

Зараз українці, які перебувають у Польщі, можуть замовляти речі з маркетплейсу OLX Україна та отримувати їх у будь-якому відділенні Nova Post. Зазначається, що вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн.

"Відтепер українці у Польщі можуть замовляти речі з маркетплейсу OLX Україна до будь-якого відділення Nova Post. Вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн."

Ця послуга доступна для всіх користувачів сайту та додатків OLX, які під час реєстрації вказали український номер телефону та прив'язали банківську картку, видану українським банком.

Процес доставки займає не менше ніж 3 дні з моменту підтвердження угоди продавцем. Однак, замовити можна лише товари, які дозволені до пересилання через кордон.

Як замовити доставку до відділення Nova Post у Польщі

Для замовлення товару з маркетплейсу до відділення Nova Post в Польщі необхідно виконати наступні кроки:

  • Вибрати товар на сайті або в додатку olx.ua, який коштує до 1800 грн.
  • Натиснути "Купити з доставкою" та обрати "Нова пошта до Польщі".
  • Заповнити свої ПІБ українською та вибрати місто та відділення Nova Post в Польщі. Сплатити на сайті за доставку товару та послугу "Безпечна угода" українською банківською картою онлайн.
  • Чекати підтвердження угоди від продавця та доставити замовлення до відділення в Польщі.

Таким чином, Нова пошта надає зручну можливість для українців у Польщі отримувати замовлення з маркетплейсу OLX та безпечно доставляти їх до будь-якого відділення Nova Post.

Затримки посилок з AliExpress

Раніше Нова пошта дала пояснення стосовно затримок посилок з AliExpress. Компанія повідомила, що наразі працює над вдосконаленням своїх систем та процесу доставки, щоб мінімізувати такі затримки та забезпечити якісну обробку посилок.

Читайте також