Обстріл Одеси: кількість загиблих зросла до 14, понад 46 поранених

Обстріл Одеси: загиблі та поранені
Обстріл Одеси: загиблі та поранені

14 загиблих та понад 46 поранених внаслідок ракетної атаки по Одесі

Кількість загиблих та постраждалих унаслідок масованого удару по Одесі стрімко збільшилася. Голова ОВА Олег Кіпер повідомив, що наразі вже відомо про 14 загиблих та понад 46 поранених.

"Внаслідок російської ракетної атаки загинуло 14 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення" - написав Кіпер.

За його словами, всім постраждалим надається необхідна допомога. Відповідні служби займаються ліквідацією наслідків атаки, а правоохоронці фіксують злочин росіян.

"Завтра в Одесі та області буде оголошена жалоба. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих" - заявив Кіпер.

Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, російські окупанти провели ракетний удар по Одесі, внаслідок чого були постраждалі. Поки що не відомо, якою зброєю вороги були вражені та які наслідки атаки.

Блок галереї

Також, близько 12:09 в Одесі відбулися вибухи. Військові повідомили про рух ракет у сторону міста. Видання "Думська" також повідомило, що в місті відбуваються вибухи, є пошкодження та пожежі. За попередніми даними, одна з ракет потрапила у житловий будинок на півдні міста, що призвело до загоряння.

Читайте також