Окупанти слідкують за сторінками українців у соцмережах напередодні «виборів»

Російські окупанти слідкують за соцмережами перед "виборами" президента

При окупаційних адміністраціях на тимчасово окупованих територіях РФ були створені моніторингові групи, які аналізують пости "лідерів думок" щодо їх політичних позицій. Звіти з цими особами та їхньою тональністю висловів надсилаються керівництву щотижня. Таким чином росіяни хочуть запобігти "дезінформації" перед "виборами" та заглушити всіх незгодних.

Також варто згадати, що окупанти обіцяють пенсіонерам на тимчасово окупованих територіях 5 тис. рублів за участь у "виборах президента РФ". Вона полягає в тому, що російські окупанти відвідують будинки мешканців і пропонують гуманітарну допомогу та кошти без необхідності мати російський паспорт, проте вони пропонують заповнити виборчий бюлетень.

Помічено, що на тимчасово окупованій частині Запорізької області 25 лютого російські окупанти почали незаконне дострокове голосування на "виборах президента РФ". Також важливо зазначити, що на тимчасово окуповану територію було завезено понад 10 тис. росгвардійців, які будуть супроводжувати членів "виборчих дільниць" та обходити будинки мешканців.

Читайте також:

  • Путін стає нелегітимним. І це аксіома
  • Вибори в Росії. Чи визнає Захід їх легітимними?
  • У Путіна закінчився термін придатності. Чи похитнеться трон "царя"?
  • Що станеться з Росією після "президентських виборів Путіна"