Окупанти суттєво активізувалися на двох напрямках

окупанти на двох напрямках активні
окупанти на двох напрямках активні

Російська окупаційна армія підсилює тиск на Донецькому та Запорізькому напрямках

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" капітан Дмитро Лиховій повідомив, що з початку 14 березня російська окупаційна армія почала активно діяти у Донецькому та Запорізькому напрямках. Він розповів про це в ефірі телемарафону.

За його словами, Сили оборони продовжують ведення оборонної операції в операційній зоні угруповання. За минулу добу відбулося 57 бойових зіткнень, а станом на 8:00 ранку вже було 24 бойових зіткнення.

Лиховій зауважив, що противник 24 рази вдавався до штурмових дій. Він також зазначив, що станом на 8:00 ранку одночасно відбувалося 13 бойових зіткнень, що є рідкісним явищем. Це свідчить про навантаження та тиск, які створює ворог на українських воїнів.

За словами речника, найбільше штурмових дій відбулося на ділянці в Донецькій області (12 разів), а також була одна спроба штурму в Запорізькій області. Ворог концентрує свої сили на напрямку Покровськ-Курахове, хоча не вдалося виконати заплановані завдання та терміни.

Нагадаємо, що ситуація для Сил оборони України залишатиметься складною у найближчі тижні. Окупанти продовжують атакувати кілька ділянок лінії фронту.

Читайте також