Окупанти знову «загубили» свою ракету? Під Волгоградом виявлено уламки (фото)

Поблизу Волгограду було знайдено уламки невідомого боєприпасу. Про це повідомляють російські ЗМІ. Уламок, схожий на ракету, був виявлений працівниками російської залізниці, які очищали переїзд від снігу біля села Великий Морець Волгоградської області.

«Що це – на це запитання вам дадуть відповідь у Міноборони (Росії – ред.). Усі служби потрібні вже на місці. Ніхто не постраждав. Роботи тривають. Це все, що я можу сказати», – заявила голова села Великий Морець Галина Зуєва.

Цитата з головою села Великий Морець Галина Зуєва.
Блок галереї

У 2022 році вже було знайдено уламки ракет у Єланському районі. Влада повідомила, що уламки були знищені, але не розкрила походження ракет та їхньої мети. За даними телеграм-каналу ASTRA, додаткові паливні баки російських ракет впали на територію місцевих жителів 16 грудня 2022 року.

Згідно з інформацією ЗСУ, російські окупанти запускають ракети по Україні з району Каспійського моря, оскільки вони бояться, що ракети можуть впасти на територію РФ.

Раніше в Тульській області Росії відбувся сильний вибух, внаслідок чого декілька сіл було евакуйовано. За даними місцевих ЗМІ, військові знищили боєприпас, який був втрачений під час атаки РФ на Україну 11 серпня. Тоді російські війська випустили чотири ракети Х-47 «Кинджал», три з яких вдарили по Івано-Франківській області, а одна загубилася.