Оля Полякова приголомшила кардинальною зміною образу

Оля Полякова з радикальною зміною образу
Оля Полякова з радикальною зміною образу

Українська співачка Оля Полякова несподівано постриглася і з'явилася з каре. Про це артистка повідомила в Instagram, опублікувавши нове відео. Раніше вона мала довге волосся та була білявкою, але тепер вона вирішила змінити свій образ.

Оля Полякова показала своє коротке волосся в новому відео. Її фанати були приємно вражені цією зміною. Вони вважають, що коротка зачіска додає співачці молодості і свіжості.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Олю, Вам, так пасує така зачіска, дуже гарно», «Просто Богиня, ця нова зачіска – вогонь», «Каре? Я думала то парик», «Гарна зачіска,красива жінка у новому амплуа...амплуа жінки з цікавим минулим:)», «Думайте що хочете - але ця жінка найгарячіша з усіх в нашому шоу-бізі, 10/10», «Аж помолодшали з цією зачіскою», – коментували прихильники нову зачіску співачки.

Недавно Оля Полякова святкувала 20 років подружнього життя зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Вона поділилася фото з весілля та написала зворушливий підпис, в якому назвала свого чоловіка партнером і підтримкою.

Також Оля Полякова випустила нову пісню "Білий налив", в якій співпрацювала з Таянною та використала фрагмент хіта Ірини Білик.

Читайте також