Олександр Усик отримав запасного суперника. Бій з Ф'юрі під загрозою?

Наближається бій Усик-Ф'юрі

Представники Усика вже підготували альтернативний план для українського чемпіона. В разі скасування зустрічі з Ф'юрі суперником Олександра стане непереможений хорватський претендент Філіп Хргович. Про це розповів промоутер українського боксера Олександр Красюк, пише Суспільне, з посиланням на видання Boxing Scene.

Історія поєдинку Усик-Ф'юрі

Переговори про поєдинок Усик-Ф'юрі розпочалися ще в першій половині минулого року, але потім були згорнуті. План повернули вже пізніше у 2023-му, запланувавши його на грудень. Однак, через ушкодження Ф'юрі, поєдинок було відкладено і перенесено на 18 травня.

Олександр Красюк розповів, що Усик мав тренувальний табір для цього бою протягом трьох місяців, але через травму Олександра його команда вирішила дати йому час відновитися.

Щоб уникнути повторного скасування поєдинку, організатори встановили штрафи: якщо один з боксерів не зможе битися 18 травня, йому доведеться заплатити 10 мільйонів доларів компенсації.

Альтернативний план Усика

У разі відмови Ф'юрі від бою з Усиком, альтернативним суперником стане Філіп Хргович. Красюк пояснив, що це не просто бій за гроші, а й про абсолютне чемпіонство, спадщину та тріумф. При цьому, якщо Усик не зможе виграти бій з Хрговичем, він втратить пояс IBF.

Філіп Хргович є непереможеним у 17 поєдинках після початку професійної кар'єри. У його боях лише один раз приходилося проводити усі раунди, інші сім вигравав достроково. Він є головним претендентом на бій з регулярним чемпіоном IBF - Усиком.