Отримувати дохід, працюючи з дому: 10 причин, чому варто почати власну справу

Понад 1,5 року в Україні триває повномасштабна війна з Росією. За цей час вона суттєво вплинула на благополуччя українців. Багато людей виїхали за кордон, інші втратили роботу, у третіх впали заробітки. Водночас, у всіх без винятку, збільшилися витрати адже подорожчали енергоресурси, комунальні послуги, продукти, одяг тощо. При цьому, майже всі донатять на ЗСУ, бо це є одним з важливих факторів нашої перемоги.

Так, нині, згідно з соціологічними опитуваннями, понад 90% українцям не вистачає доходів або вони хотіли б їх збільшити. Однак, у воєнний час це непросто. Проте, варіанти є.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Так, одним із реальних та доступних способів додаткового доходу залишається співпраця зі світовим експертом у галузі збалансованого харчування компанією Herbalife.

Herbalife міжнародна корпорація, яка понад 40 років працює в індустрії здорового способу життя. Із 1980 року компанія розробляє і продає продукти для збалансованого харчування, контролю ваги і персонального догляду. Пропонує понад 130 найменувань продукції: протеїнові коктейлі, батончики, дієтичні добавки, енергетичні та фітнес напої, засоби для догляду за шкірою і волоссям. Продукція Herbalife поширюється у понад 95 країнах світу через мережу Дистриб'юторів.

Отримувати додатковий дохід з Herbalife може майже кожен*. Для цього варто, перш за все, мати бажання. Далі, звісно, зареєструватись дистриб'ютором в компанії, пройти навчання, отримати продукцію і реалізовувати її. В усьому допоможуть наставники-консультанти. Дохід дистриб'юторів формується на основі особистих консультацій, продажів та залучення інших людей у Дистриб'юторську діяльність, які хочуть купувати продукти Herbalife для особистого споживання або продажу клієнтам.

10 причин, чому варто стати дистриб'ютором Herbalife

1. Готова бізнес-модель. Дистриб'ютори Herbalife працюють за готовою і перевіреною бізнес-моделлю. Не потрібно нічого вигадувати, випробовувати, ризикувати. Компанія забезпечує всіма інструкціями, що перевірені часом і досвідом мільйонів людей у всьому світі. Звісно, що всі результати індивідуальні та не є гарантованими.

2. Що потрібно для старту. Аби стати дистриб'ютором Herbalife та отримувати додатковий дохід, не потрібно вкладати значні ресурси, не вимагається обов'язково купувати велику кількість продуктів. Для початку діяльності достатньо придбати лише Набір дистриб'ютора Herbalife**.

3. Навчитися працювати може кожен. Компанія Herbalife надає необхідні для цього знання, уміння і навики. Старші дистриб'ютори-консультанти знають, як навчити нових.

4. Можливість ведення бізнесу з будь-якого місця і в будь-який час. Компанія Herbalife представлена в більш ніж 95 країнах світу. Всі дистриб'ютори мають однаковий статус і можливості для розвитку бізнесу. Кожен вирішує, як організувати свою зайнятість займатися діяльністю онлайн чи офлайн, скільки приділяти цьому часу, як формувати свій графік. Проте варто пам'ятати, що, як і в будь-якому бізнесі, успіх вимагає наполегливої праці, майстерності та відданості справі

5. Якісні продукти. Herbalife пропонує якісні продукти збалансованого харчування, які допомагають змінювати життя людей на краще. Вся продукція компанії сертифікована відповідно до вимог законодавства у всіх країнах, де представлена. В Україні це "Інститут громадського здоров'я ім. О.М.Марзєєва НАМН України" та "Державне управління справами. Центр Превентивної медицини".

6. Робота серед однодумців. Дистриб'ютори Herbalife це люди зі схожими життєвими цінностями, метою і ціллю. Вони хочуть заробляти, змінювати своє життя та життя довколишніх на краще, є активними прихильниками здорового та активного способу життя і збалансованого харчування.

7. Всеохоплююча підтримка. Навіть в найважчих ситуаціях компанія підтримує своїх дистриб'юторів, надає їм можливість продовжувати бізнес, отримувати дохід та допомагати своїм клієнтам.

8. Нові знання. Шлях до партнерства у компанії розпочинається із зустрічей однодумців, безкоштовних тренінгів та семінарів, де кожен отримує цікаву для себе інформацію. Нові знання і досвід також набуваються під час діяльності дистриб'ютори розвиваються постійно.

9. Відсутність фінансових ризиків. Важливим фактором безпеки власних коштів є й те, що дистриб'ютори Herbalife мають можливість повернути продукцію, яку не вдалось реалізувати протягом 90 днів з моменту реєстрації в компанії. Таким чином, відсутні ризики втрати особистих коштів, якщо не вдалось виконати взятих на себе зобов'язань.

10. Бізнес у партнерстві з соціально орієнтованою компанією. Одна із важливих цілей компанії спрямована, перш за все, на популяризацію активного та здорового способу життя. Окрім того, компанія у всьому світі веде активну благодійну діяльність, реалізовує різні програми для дітей, рятуючи їх від голоду, злиднів, надаючи можливість здобути освіту та отримати медичну допомогу.

Отже, змінити своє життя можливо для цього потрібно лише наважитися та довірити організаційні процеси професіоналам.

---------*Фізична особа віком від 18 років **Вартість Набору Дистриб'ютора Herbalife складає 809,00 грн. (ціна дійсна на момент публікації та може бути змінена).

В Україні підвищення зарплат відбувається несистематично та часто не перекриває інфляцію.

Ситуація з доходами домогосподарств від оплати праці в приватному секторі складна, йдеться в Макроекономічному та монетарному огляді НБУ.