Patriot мають діяти, а не стояти без руху на базах зберігання, - Зеленський

Зеленський наголосив на важливості сучасної системи протиповітряної оборони

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що дуже важливо надати Україні сучасні системи протиповітряної оборони та винищувачі для захисту життя та безпеки майбутніх поколінь.

"Петріоти є системами ППО тільки коли діють - захищають життя, а не стоять без руху десь на базах зберігання", - заявив Зеленський.

Президент також закликав демократичний світ не боятися власної сили та надавати реальну допомогу в захисті життя, наголошуючи, що вони мають всі сили для подолання російського терору.

"Сучасні винищувачі потрібні саме там, де сучасність проходить випробування й де вирішується, чи будуть діти й онуки теперішніх поколінь жити в мирі та безпеці", - наголосив Зеленський.

Володимир Зеленський також висловив подяку країнам і лідерам, які вже розуміють необхідність спільної протидії російському терору.

"Ефективно протидіяти терору можна лише разом, спільними кроками. І я дякую кожній країні, кожному лідеру, які вже це розуміють. Дякую всім, хто проявляє лідерство в допомозі Україні!" - резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський раніше відреагував на рішення Палати представників США щодо допомоги Україні.