Перемога Путіна на виборах та продаж яхти Медведчука. Головне за 18 березня

Перемога Путіна та продаж яхти Медведчука
Перемога Путіна та продаж яхти Медведчука

Перемога Путіна на виборах, АРМА виставила на продаж конфісковану яхту Медведчука, Сирський призначив нового речника Повітряних сил. «Главком» склав добірку новин 18 березня, щоб ви були в курсі головних подій:

АРМА виставила на продаж конфісковану яхту Медведчука

Агенство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило про початок реалізації арештованого активу за кордоном. Яхта екснардепа Віктора Медведчука Royal Romance буде продана на торгах, які відбудуться 20 березня 2024 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ».

Міноборони запроваджує гнучку процедуру отримання офіцерського звання для медиків

Медичні працівники Українських Збройних Сил, які не мають офіцерського звання, отримали можливість стати офіцером за новою гнучкою процедурою. З 8 квітня 2024 року цивільні медики зможуть отримати офіцерське звання, пройшовши онлайн теоретичну частину навчання і 18-денний практичний курс на очній формі.

Батько і син наводили російські ракети на Київ

Сім'я зрадників, яка працювала на ФСБ, була затримана. Батько і син планували ракетні удари по українським об'єктам та сприяли російській розвідці, передаючи їм координати військових баз та промислових цехів. Такі дії були зламані Службою безпеки, і злочинці були затримані.

Перемога Путіна на виборах

Путін знову став президентом РФ, отримавши 87,28% голосів за даними Центрвиборчкому Росії. Його суперники набрали менше ніж 13% голосів. Найбільшу підтримку він отримав у Чечні, Кемеровській області, Туві та інших регіонах.

Сирський призначив нового речника Повітряних сил

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський затвердив майора Іллю Євлаша на посаду нового речника Повітряних сил. Євлаш має досвід роботи у службі зв'язків з громадськістю та відповідальний за інформаційні справи у різних угрупованнях військ.

Читайте також:

  • Путін змінив умови мобілізації на окупованих територіях
  • Військові НАТО вже в Україні – El Pais
  • Які країни привітали Путіна з «перемогою» (список)
  • Трамп натякнув, хто міг убити Навального
  • Новина про смерть короля Британії Чарльза III виявилася фейком

Читайте також