Перемогти у війні та не програти країну: Зеленський заявив про Українську доктрину

Перемогти у війні та не програти країну: Зеленський заявив про Українську доктрину

Президент Володимир Зеленський заявив про Українську доктрину.

Україна обов'язково має реалізувати свій історичний шанс на розвиток. Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Продовжуємо готувати Українську доктрину ґрунтовний текст, основу для трансформації нашої держави. Не забуваємо нашу головну мету перемогти у війні та не програти країну", заявив президент.

"Україна обов'язково має реалізувати свій історичний шанс на розвиток, який був здобутий сміливістю наших людей усього нашого народу", сказав Зеленський.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Також президент заявив про посилення оборони.

"Готуємо й більше оборонних пакетів для наших воїнів та більше захисних систем для всього українського суспільства, зокрема систем ППО", сказав глава держави.

"Мав також сьогодні розмову з представниками військового керівництва Великої Британії закриту розмову. Але результативну розмову", розповів Зеленський.

Також президент говорив із представником Вселенського Патріархату митрополитом Еммануїлом.

"Працюємо на всіх рівнях та з усіма суб'єктами глобальних відносин, щоб реалізувати формулу миру. Зокрема повернути в Україну депортованих із нашої землі дітей. Вдячний Вселенському Патріархату за готовність допомагати", сказав Зеленський.

Також президент подякував українським воїнам.

"Я пишаюся всіма вами, наші воїни. Кожним і кожною", звернувся Зеленський.

Цього року Україна має відкрити переговори щодо членства у Європейському Союзі. Також потрібно готуватися до саміту НАТО у Вашингтоні, сказав Зеленський на зустрічі з дипломатами.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн сказала про прогрес України у проведенні реформ.

Читайте також: