"Перший замах" - снайперка Емеральд заявила, що колишній намагався її вбити

За словами Євгенії Емеральд, її колишній чоловік Євген Стипанюк спробував скоїти перший замах на вбивство. Вона повідомила про це в Instagram і застерегла про те, що всі докази передані до поліції.

Сама Євгенія не розкриває деталей інциденту, але запевняє, що вона та її охорона залишаються невразливими. Відзначається, що всі необхідні експертизи та заяви вже здані, докази є, тепер все знаходиться в поліції.

У своєму зверненні Емеральд також зазначає, що вона і її команда борються з цією негативною ситуацією і не даються. Вона переконана, що переможуть зло.

Емеральд підкреслює, що це не перші загрози з боку колишнього чоловіка. Раніше вона вже ділилася скріншотами повідомлень та аудіозаписів, в яких Стипанюк висловлював загрози їй. Зазначається, що пара вже не може розірвати шлюб зараз через законодавство, яке не дозволяє розлучення у перший рік народження дитини.

Таким чином, Емеральд розповідає про небезпеку, що загрожує їй, і стверджує, що вона із своїми партнерами полегшують наслідки подій. Вона надіється на підтримку поліції і вірить в справедливість.

Поки що ми бажаємо Євгенії Емеральд міцного здоров'я та безпеки, і сподіваємося, що справа буде розкрита, а винні отримають заслужене покарання.