Після сварки з Аффлеком: папараці заскочили Джей Ло не в найкращій формі

Після церемонії "Греммі" американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес вирішила якнайшвидшеповернутися до тренувань.

Джей Ло сходила до спортзалу у модному спортивному луку та зі зламаним нігтем. Співачку зазнімкували в Лос-Анджелесі 7 лютого, передає Gazeta.ua. Зірка саме прямувала до танцювальної студії, де зазвичай займається.

Лопес була одягнена в блакитний вкорочений джемпер із широкими рукавами та лосини з принтом. Образ доповнили білі кросівки. Співачка також мала при собі чорну сумку Birkin від Hermes.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Волосся артистка зібрала в пучок. На її обличчі були великі окуляри від сонця. Пальці прикрашали коштовності: каблучка, подарована чоловіком на заручини, й весільна обручка. Нігті акторки були нафарбовані світлим лаком, але один ніготь, схоже, був зламаний.

Це перший вихід Лопес після невеликого скандалу, який стався з нею на церемонії "Греммі". Шанувальники помітили, що між нею з чоловіком актором 50-річним Беном Аффлеком відбулася не дуже приємна розмова під час світського заходу. Це потрапило до об'єктивів відеокамер.

Дженніфер Лопес нещодавно стала героїнею нового кампейну бренду одягу, взуття та аксесуарів Coach. У зірки з'явилося вже декілька світлин, на яких артистка щедро демонструє не лише аксесуари, але й свою фігуру.