Південна Корея допоможе Україні з виробництвом дронів

Україна отримає допомогу від Південної Кореї для збільшення виробництва високоякісних безпілотників. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий після свого робочого візиту до Південної Кореї.

Садовий заявив: "Ми маємо добрі контакти з виробниками дронів. Ми зв'яжемо їх з нашими виробниками. Кількість дронів збільшиться і якість їх виробництва підвищиться".

Мер Львова також підкреслив, що корейські підприємці зацікавлені в інвестиціях в Україну. У Львові планується створення нового індустріального парку "за корейські кошти і для корейського бізнесу".

Крім того, завдяки підтримці південнокорейських партнерів, буде збудовано новий медичний заклад на базі лікарні Святого Луки.

Садовий підкреслив, що Південна Корея підтримує Україну, оскільки розуміє, наскільки важливо Україні протидіяти Росії, яка має співпрацю з КНДР.

Нагадаємо, президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що Північна Корея має прямий або опосередкований вплив на конфлікт між Ізраїлем і ХАМАС, а також на агресію Росії проти України.

Тривалий час Південна Корея вже надає докази того, що Москва отримує зброю від Північної Кореї і використовує її у війні проти України.