Польська мережа магазинів Biedronka запустила бонуси для співробітників

Польська мережа магазинів Biedronka запустила бонуси для співробітників

Мережа магазинів Biedronka в Польщі надає нові бонуси для своїх працівників

Мережа магазинів Biedronka у Польщі запровадила нові бонуси для своїх працівників, про що повідомляє Yavp.pl.

Тепер всі працівники мережі Biedronka, яка є найбільшим роботодавцем у Польщі, можуть з користю використовувати послуги психолога, юридичних та фінансових консультантів безкоштовно.

Справа в тому, що торгова мережа почала співпрацю з платформою Mindgram

Це дозволяє всім працівникам отримати безкоштовний доступ до широкого спектру послуг.

Biedronka

Особливо, працівникам пропонується професійна підтримка і допомога в сфері психічного здоров'я, юридичних і фінансових питань, а також можливості професійного розвитку. Доступ до цих послуг стає доступним майже одразу завдяки платформі Mindgram.

Як зазначається, працівники мережі, які хочуть скористатися послугами Mindgram, повинні зареєструватися на платформі. Варто відзначити, що після реєстрації дані працівників залишаються анонімними, що гарантує конфіденційність у спілкуванні. Це повинно дати учасникам почуття безпеки та комфорту.

Кожен, хто зареєстрований на платформі, може скористатися різними видами підтримки, такими як консультації експерта в чаті, відеозустрічі та майстер-класи. Для цього потрібен лише Інтернет.

Усі послуги на платформі є безкоштовними для працівників мережі Biedronka, а час консультацій доступний протягом кількох днів, іноді навіть годин. Крім того, кожен працівник може запросити двох близьких осіб до користування платформою.

Нагадаємо також, що опитування показало, як поляки ставляться до українців, американців та росіян.

Читайте також: