Порошенко привіз під Авдіївку та Бахмут авторемонтні майстерні

П'ятий президент Петро Порошенко привіз партію техніки на східний фронт. Три пересувні авторемонтні майстерні, які виготовляють волонтери ГО "Справа Громад" на базі британських вантажівок DAF, передали у підрозділи Окремої президентської бригади ім.Богдана Хмельницького.

Військові подякували за техніку і вручили Порошенку від Президенської бригади прапор 23-го окремого батальйону.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Майстерні обладнані необхідним для ремонту військової техніки інструментом і дозволяють відновлювати бойові машини, не втрачаючи дорогоцінний час на далекі переїзди до тилових рембаз.

"Думати, куди доставити підбиту техніку на завод, в ремонтний ангар чи взагалі за кордон задача не з легких. НАТО створює майстерні за кордоном, куди Україна тягає підбиту техніку на ремонт. Але є речі, які можна зробити тут і зараз. Дати можливість нашим танкам чи вантажівкам продовжувати працювати. І якраз цю проблему вирішує пересувна авторемонтна майстерня", пояснює Петро Порошенко. Він також зауважив, що під час виготовлення майстерень враховані рекомендації військових.

"Це наша розробка і наше виробництво, і вони дуже добре зарекомендували себе на фронті", говорить п'ятий президент.

Підрозділи Президентської бригади зараз ведуть наступальні дії в районі Бахмута, Авдіївки, Купʼянська. "І це той випадок, коли ремонт техніки потрібен тут і зараз. Немає часу чекати 2 місяці на ремонт", пояснює Порошенко. І, показуючи на кран однієї з автомайстерень, додає: "а на цьому гаку путіна повісимо. Він міцний і витримає".