Потап відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських

Репер та продюсер 41-річний Потап після спростування чуток про розлучення з 35-річною Настею Каменських пояснив, що пліткарі могли навмисно піаритися на новинах про його шлюб.

Недоброзичливим людям зараз зручно говорити про стосунки відомої пари, заявив він в інтерв'ю "bigmir.Афіша". Вони навмисно паразитують на його з Настею іменах.

"А як все насправді? У нас із Настею все добре, розлучатися ми не збираємося", запевнив Потап.

Настя Каменських публічно спростувала чутки про розлучення, але їхні з Потапом стосунки досі обговорюють у мережі. Репер висловив думку, що нові скандальні новини це просто спосіб піару на їхньому імені.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"У кожного свій спосіб піаритись. Ми роками виступали на сцені та завойовували увагу глядачів своєю музикою, піснями, Настя корисними та мотиваційними блогами і так далі. А ці люди не знають, як зробити так, щоб про них говорили іншими способами, окрім варіанту пропіаритись на наших з Настунею іменах. Будь ласка, нам не шкода, ми не жадібні", додав він.

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року. У мережі ширилися чутки про ймовірне розлучення.

Торік у грудні співачка та її чоловік з'явилися на людях разом після чуток. А 8 березня Потапенко запостив фото дружини із букетом троянд.