Повертаємо території: 3-я штурмова бригада прозвітувала про успішний контрнаступ на Харківщині

Території звільнено! Контрнаступ бригади на Харківщині
Території звільнено! Контрнаступ бригади на Харківщині

Українська бригада здійснила успішний контрнаступ на Харківщині

3-тя окрема штурмова бригада повідомила про свої успіхи у боротьбі проти ворога. За інформацією командира бригади, полковника Андрія Білецького, їхнє головне завдання - знищити наступальний потенціал 20-ї армії РФ.

За чотири дні боїв, українські військові зуміли здійснити контрнаступ, взяти під свій контроль батальйонний район оборони противника, а також розташування взводних та ротних опорних пунктів. Їхній успіх полягає у тому, що українці досягли перемоги, хоча кількість супротивника була значно більшою.

Ворог зазнав великих втрат, близько трьох сотень особового складу, а також багато техніки та озброєння були знищені або пошкоджені. Успіху операції сприяло детальне планування, оригінальні рішення та спільна робота артилерії, ППО, безпілотних систем та розвідки.

Ці дії 3-ї бригади дозволили зупинити противника і відвести удар з інших критичних ділянок фронту. Незважаючи на спроби ворога повернути втрачені позиції за допомогою авіації, РСЗВ і далекобійної артилерії, бригада продовжує утримувати свої захоплені рубежі.

Читайте також