ПриватБанк запустив безпроцентні SWIFT-перекази у злотих та євро

ПриватБанк запустив безпроцентні SWIFT-перекази у злотих та євро

ПриватБанк знімає комісію з переказів SWIFT до польських злотих та євро

ПриватБанк вніс зміни у свою політику щодо переказів SWIFT до польських злотих та євро. Тепер клієнти банку зможуть отримувати гроші на ці валюти без додаткових комісій.

Таку інформацію повідомили в прес-службі ПриватБанку. За словами члена правління Дмитра Мусієнка, банк активно співпрацює з польськими банками, щоб зробити перекази зручнішими та доступнішими для своїх клієнтів.

У ПриватБанку додали, що отримання SWIFT-переказів у такий спосіб дає клієнтам можливість переказувати гроші без обмежень за сумою та відстежувати їх.

Крім того, банк пропонує спеціальну лінію підтримки для одержувачів SWIFT-переказів. За даними банку, кожен другий переказ зараховується на рахунок одержувача протягом 5 хвилин.

Якщо ви хочете отримати реквізити для зарахування SWIFT-переказу в PKO Bank Polski SA, ви можете знайти форму надання реквізитів на сайті ПриватБанку в розділі "Переклади SWIFT".

Зміни в політиці ПриватБанку стосуються багатьох клієнтів, які відправляють перекази до Польщі. Вони тепер зможуть зекономити на комісії та отримувати свої гроші швидше та без зайвих витрат.

Читайте також: