ПриватБанк звернувся до власників платіжних карток із важливою заявою: що потрібно зробити

Призови ПриватБанку: інструкції для власників карток
Призови ПриватБанку: інструкції для власників карток

У ПриватБанку розповіли, що робити, якщо закінчується термін дії банківської картки.

Як передає "Хвиля", про це повідомила прес-служба банку у Фейсбук.

Так, у "Приваті" нагадали клієнтам, що у разі завершення терміну дії картки є кілька способів продовжувати користуватися послугами.

Замовити додаткові картки чи вибрати Digital варіант

Клієнти ПриватБанку мають можливість продовжити користуватися банківськими послугами навіть після закінчення терміну дії картки. Одним з варіантів є оформлення Digital картки через Приват24. Вона є електронним аналогом пластикової картки і дозволяє здійснювати покупки у торгових мережах за допомогою смартфона та знімати готівку з банкоматів ПриватБанку.

Замовлення перевипуску пластикової картки

Також для продовження користування послугами ПриватБанку можна замовити перевипуск пластикової картки, яку можна отримати у будь-якому відділенні банку. Замовити картку можна через Приват24, вибравши карту для перевипуску, а також замовити доставку "Укрпоштою" у будь-яку точку України або за кордон.

При розповсюдженні карантину усі пластикові картки ПриватБанку отримали автоматичне продовження терміну дії на 30 місяців, що дозволяє клієнтам без обмежень користуватися ними для оплати покупок, послуг та отримання готівки.

Раніше ПриватБанк надав пояснення стосовно видачі "старих" доларів та рекомендації для клієнтів.

Читайте також