Продавчиня почала торгувати своїми фото 18+, щоб вилікувати собаку. Тепер заробляє за місяць $60 тис.

Блогерка Софія Саншайн отримує майже $60 тис. на місяць за фото 18+. Вона почала зніматися оголеною з метою збору грошей на лікування своєї собаки, яка мала кілька захворювань. Таким чином, вона потрапила у секс-індустрію, як написано в Daily Star.

Софія раніше працювала на різних роботах, проте всі закінчувалися звільненнями. Вона була особистим помічником міського радника, продавала автозапчастини в магазині, і менеджером величезного книжкового магазину. Але вона ніколи не відчувала себе справжньою вдома на цих роботах до того, як приєдналася до онлайн індустрії секс-працівників, пояснила Софія.

Зараз у блогерки є жорсткий розклад, якого вона дотримується щодня. Вона відводить близько 10-15 годин на день на спілкування з фанатами та створення контенту протягом двох годин. Заробіток зменшується до $28 тис. на місяць, якщо вона відпочиває, але збирає $60 тис. за місяць, коли працює повний робочий день.

Софія відкладає гроші для поїздок зі своєю собакою, і не купує дороге взуття або сумки. Вона бере на себе досвід, а не матеріальні речі. І хоча вона мала багато грошей, коли почала заробляти, вона не знала, як їх правильно витрачати. Тепер вона має майже $100 тис. заощаджень і збирає гроші, щоб придбати батькам власний будинок. Її батьки розлучилися і живуть зарплати до зарплати, а Софія хоче допомогти їм, щоб вони більше не платили орендну плату.

20-річна Емілі Косеа з Лос-Анджелеса навчається на подвійній спеціальності "Наука про прийняття рішень" і "Бізнес-адміністрування". Вона має ціль вступити до юридичної школи. Завдяки кар'єрі в еротичній сфері, вона бореться за правовий захист жінок. В свій вільний час вона знімається у еротичних фотосесіях.