Продуктивна зустріч: Зеленський розповів про підсумки "Рамштайну"

Зеленський на зустрічі з Рамштайном
Зеленський на зустрічі з Рамштайном

Зеленський: "Рамштайн" приніс Україні результати і нову артилерію

Президент України Володимир Зеленський розповів, що черговий "Рамштайн" приніс нашій державі продуктивні зустрічі і результати. Про це він заявив у вечірньому відеозверненні, 19 березня, повідомляє "Хвиля".

"Це – продуктивна зустріч, є результати. Міністр оборони України Умєров брав участь. Чекаю на його докладну доповідь", - зазначив він.

За словами Зеленського, результатом зустрічі стануть нові оборонні пакети, включаючи дефіцитну артилерію. При цьому нові держави приєднаються до чеської ініціативи щодо закупівлі боєприпасів. Президент висловив подяку всім країнам, що долучилися до цього процесу.

Також голова української держави нагадав, що пріоритетом залишається забезпечення ППО, РЕБ та дронів.

"Дякую всім країнам, які реально працюють, щоб цей наш пріоритет був наповнений відповідним змістом. Українські дрони вже дають сильні результати і повинні значно зміцнити міжнародний компонент співпраці. Фронт повинен відчути наше посилення щодо дронів. Я вдячний усім учасникам "Рамштайну" та Сполученим Штатам, міністру Остіну – за лідерство", - сказав Зеленський.

Раніше глава Міноборони Рустем Умєров висловив подяку Німеччині, Фінляндії та Канаді за нові пакети військової допомоги.

Читайте також