Протягом доби зафіксовано 68 бойових зіткнень, - Генштаб

Візуалізація конфлікту на карті.
Візуалізація конфлікту на карті.

Ворог завдав 14 ракетних та 103 авіаційних удари

Загалом ворог завдав 14 ракетних та 103 авіаційних удари. Також він здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Лиманський напрямок

На Лиманському напрямку нашим воїнам вдалося відбити 16 атак противника в районах населених пунктів Терни, Ямполівка, Роздолівка (Донецька область) та Білогорівка (Луганська область).

Бахмутський напрямок

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 5 атак противника в районах Богданівки (Іванівський район) та Кліщіївки (Донецька область).

Авдіївський напрямок

На Авдіївському напрямку нашим захисникам вдалося відбити 18 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Водяне (Донецька область).

Новопавлівський напрямок

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки (Донецька область), де ворог, за підтримки авіації, 18 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Оріхівський напрямок

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 6 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського (Донецька область), Роботиного та західніше Вербового (Запорізька область).

Херсонський напрямок

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку протягом доби ворогом здійснено безуспішну спробу штурму позицій наших військ.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Читайте також