Рашисти понад дві години обстрілюють Херсон з різного озброєння

Російські окупанти наносять нову атаку на місто Херсон. Протягом понад двох годин обстріл тривав з різних видів зброї. Про це заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За словами чиновника, під час обстрілу один чоловік отримав легкі поранення і буде лікуватися після надання медичної допомоги.

Водночас під вогнем опинилося село Микільське. В результаті серйозних поранень загинув 70-річний чоловік. Ще один мешканець, 50-річний чоловік, перебуває у лікарні з середньою тяжкістю стану.
Також 50-річний чоловік постраждав внаслідок обстрілу Широкої Балки і був доставлений до лікарні.

Також постраждали жителі Степанівки та Чорнобаївки, але конкретні дані уточнюються, додав Прокудін.

Глава ОВА розповів, що у Чорнобаївці постраждали четверо людей: два чоловіки у віці 43, 47 і 57 років, а також 39-річна жінка. Усі поранені знаходяться в лікарні та отримують допомогу.

Противник здійснив 74 обстріли з 391 снаряду по всій області за останні 24 години. У Херсоні було 5 артилерійських обстрілів з 32 снарядів. Російські окупанти обстріляли 29 населених пунктів області і об'єкт критичної інфраструктури в Херсонському районі. Одна людина отримала поранення. Вчора ввечері було збито ворожий безпілотник типу "Шахед".

Нагадаємо, що після збиття російських винищувачів на Херсонському напрямку, російські війська не використовували керовані авіабомби.

За словами головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного, наступний рік буде відрізнятися від 2023 року через зміну технологій ведення війни.