РФ вдарила по пожежній частині на Харківщині: постраждав рятувальник

Рятувальник на Харківщині під час пожежі
Рятувальник на Харківщині під час пожежі

Ворог завдав ракетного удару по пожежній частині у Харківській області

У ніч на 18 березня ворог завдав ракетного удару по пожежній частині у Харківській області, постраждав рятувальник. Про це інформує ДСНС у Telegram.

У результаті удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини (вибито вікна, двері, ворота, пошкоджено дах і фасадну частину). Крім того, пошкоджено 4 пожежно-рятувальні автомобілі.  

На чергуванні у пожежному депо перебувало 11 рятувальників, один з них отримав травму руки. Це водій-рятувальник місцевого пожежно-рятувального підрозділу. 

Медичну допомогу йому надали на місці.

Звіти про вибухи в Кривому Розі, Кременчуці та на Хмельниччині

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 18 березня під час повітряної тривоги у Кривому Розі, Кременчуці, що на Полтавщині та на Хмельниччині пролунали вибухи.

Повітряні сили ЗСУ попередили жителів південних областей про загрозу застосування ударних безпілотників.

Обстріл Конотопу в Сумській області

Також увечері 17 березня російські загарбники обстріляли Конотоп Сумської області. Місцеві жителі чули кілька вибухів. Є влучання в інфраструктуру.

Балістичний удар по Миколаїву

Нагадаємо, російські військові завдали удару балістичними ракетами по місту Миколаїв. Відомо про п’ятьох поранених. Очільник ОВА розповів, що по Миколаєву вдарили двічі з того ж місця, з якого «прилетіло по Одесі» 15 березня, тобто з тимчасово окупованого Криму.

Читайте також