Роналду в "Аль-Насрі": повне відео презентації зіркового гравця

Саудівський "Аль-Наср" представив зіркового нападника Кріштіану Роналду у статусі нового гравця команди.

У Ріяді відбувалася церемонія, на яку були запрошені глядачі. За попередніми даними, презентацію відвідали майже 30 тис. людей, а вхід коштував 3 фунти усі отримані гроші підуть на благодійність. Про це повідомляє офіційний YouTube-канал клубу.

Під час заходу також було лазерне шоу та музика.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

37-річний португалець відвідав першу пресконференцію у статусі футболіста "Всесвітнього клубу". Він перебрався до Саудівської Аравії вільним агентом після розриву контракту з "Манчестер Юнайтед".

Роналду відповів на запитання журналістів разом із представником менеджменту "Аль-Насра" та головним тренером команди Руді Гарсією.

Опісля португальський форвард вийшов на газон домашньої арени гранда "Мрсул Парк". У новій команді чемпіон Європи-2016 виступатиме під звичним сьомим номером.

Роналду підписав із "Аль-Насром" контракт на 2,5 року. За цей час п'ятиразовий володар "Золотого м'яча" заробить орієнтовно 500 млн євро "чистими".

Останнім клубом Кріштіану Роналду в Європі був "Манчестер Юнайтед".

За два періоди виступів за англійську команду португалець забив 145 голів у 346 матчах. Манкуніанці розірвали контракт із гравцем у листопаді.

Також виступав за мадридський "Реал", "Ювентус" і лісабонський "Спортінг".