Росія має плани щодо зриву постачань західної техніки в Україну

Українська розвідка повідомляє про плани Росії щодо зриву постачання західної техніки в Україну. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у інтерв'ю The Telegraph.

«Нам відомо, що плани по дестабілізації ситуації і по зриву систем постачання західних збройних систем є. Ми маємо певну інформацію через нашу агентурну роботу. Вони це планують і розробляють», - сказав він.

За словами Буданова, росіяни вже декілька разів намагалися затримати постачання техніки до України, але безуспішно.

«Якщо політичне рішення щодо таких дій буде прийняте, вони будуть готові. Чи це вдасться їм чи ні - питання дискусійне», - розповів очільник Головного управління розвідки.

Проте, Буданов прогнозує, що плани росіян не будуть вдалими, оскільки «спеціальні служби західних країн так само активно працюють і важко реалізувати ці плани».

Нагадаємо, що керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що агентурна розвідка допомогла Україні заздалегідь отримати інформацію про напад Росії 24 лютого 2022 року. 

Як повідомлялося, помічник ультраправого німецького законодавця намагався затримати постачання бойових танків в Україну. Виявилося, що він був агентом російської розвідки.

Читайте також:

  • Два роки великої війни. 10 підсумків
  • Два роки війни: що далі? Вісім іноземних експертів про майбутнє України