Росія обстріляла Сумську область: є жертва

Обстріл Сумської області Росією: жертва
Обстріл Сумської області Росією: жертва

Сьогодні, 17 березня, були зареєстровані 60 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Повідомляє про це прес-служба Сумської ОВА.

Найбільше обстрілів було зафіксовано в Великописарівській громаді. Тут ворог виявився досить активним, здійснивши авіаційні удари, мінометні обстріли, а також обстріли з артилерії та РСЗВ. Внаслідок цього було пошкоджено безліч об'єктів інфраструктури, а одна людина загинула.

Також були зафіксовані обстріли і в інших громадах Сумської області: Есманьській, Охтирській, Середино-Будській, Свеській, Білопільській, Миропільській, Краснопільській, Хотинській, Ворожбянській та Новослобідській. У багатьох з них ворог використовував артилерію, міномети та РСЗВ. Прототипом неймовірної жорстокості став обстріл м. Конотоп, де постраждали об'єкти цивільної інфраструктури. На щастя, тут ніхто не постраждав.

Збройні сили України ведуть оборону та контролюють ситуацію.

Продовжуються атаки по всій Україні

Нагадаємо, що нещодавно російські окупанти обстріляли Миколаїв та Одесу. У місті Конотоп також пройшов ракетний обстріл. В результаті цих нападів загинули та постраждали люди. Конфлікт продовжує ескалюватися, і інциденти збільшуються.

Україна заявляє про використання ядерного ультиматуму російським режимом. Це стає все серйознішою загрозою для нашої країни та всього світу.

Читайте також