Росія вдарила ракетами по Запоріжжю: є жертви

Ворожі ракетні атаки: загиблі та постраждалі

Уже 5 квітня 2024 року, Запоріжжя огорнула хвиля насильства. В результаті ворожих ракетних атак загинуло 4 людини, а 25 отримали поранення. Про це повідомив голова Запорізької ОВ Іван Федоров.

За минулу добу окупанти здійснили 260 ударів по 8 населених пунктах Запорізької області. Саме на Запоріжжі було випущено не менше 5 ракет. Але на жаль, інші населені пункти також потерпіли від цих нападів. У Роботіно російські окупанти здійснили авіаційні удари. Гуляйполе, Левадне, Мала Токмачка, Малинівка та Новоандріївка стали жертвами 46 атак БПЛА різної модифікації. Крім того, Мала Токмачка та Роботіно отримали 9 обстрілів РСЗВ, а Левадне, Малинівка, Роботіно, Гуляйполе, Новоандріївка та Вербове пережили 199 артобстрілів.

Загалом, за цей час 48 разів надійшло повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Проте, у цій жорстокій битві не без світлих моментів. Під час нічної дронової атаки силами протиповітряної оборони було знищено 3 ударних БПЛА типу "Shahed-131/136".

Нещодавно ЗСУ продемонстрували епічні відео ліквідації окупантів під Роботіно.