Росія заявила про відбиття атаки дронів

Росія зазнала атаки дронів

Міністерство оборони РФ повідомило, що 16 лютого відбувся інцидент з атакою дронів на Білгородську область та Чорне море. Заяву про це оприлюднило оборонне відомство РФ.

За даними російського міністерства, російські сили протиповітряної оборони зуміли перехопити та знищити п'ять літакових дронів.

"Черговими засобами ППО безпілотні літальні апарати перехоплені та знищені над територією Бєлгородської області (1 БПЛА) та над акваторією Чорного моря (4 БПЛА)", - йдеться у заяві.

Варто зауважити, що Росія завжди звинувачує Україну у таких нападах. Також заявилося про "припинення спроби" повітряної атаки на невказані об'єкти.

Пожежа у Москві та Курському районі

15 лютого на Пушкінській площі у Москві сталася пожежа в будівлі "Известия Hall". Інцидент стався приблизно о 5 ранку, причину займання поки що невідомо. Площа пожежі в будівлі вже досягла 1500 квадратних метрів.

Також у ніч проти 15 лютого в Курському районі РФ сталася сильна пожежа на нафтобазі. Місцева влада стверджує, що це сталося через атаку дрона. Судячи з інформації, що з'явилася у мережі, загорівся резервуар нафтобази.

"Атака дрона в регіоні стала причиною пожежі на нафтобазі", - заявив губернатор Курської області Роман Старовойт, звинувативши Україну.