Росіяни кинули на штурм Авдіївки 10 тис. солдатів: яка ситуація в районі міста

Вибухи під час штурму Авдіївки
Вибухи під час штурму Авдіївки

Окупанти з Росії накинулися на штурм міста Авдіївки на Донеччині з приблизно 10 тисяч солдатів. Ці битви тривають вже четверту добу. Цю інформацію повідомив голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш.

Він також розповів, що лише протягом минулої ночі було здійснено 13 ракетних ударів по місту.

Ситуація є дуже складною, але поки що контрольованою. Російські війська накинули на Авдіївку три бригади, що складає майже 10 тисяч осіб, повідомив Барабаш.

Він також уточнив, що в останні кілька днів окупанти б'ють по дорозі, що веде до міста. Крім цього, російські війська обстрілюють Авдіївку запальними боєприпасами.

У районі Авдіївки на Донеччині продовжуються запеклі бої з російськими окупантами, які надсилають значні сили, рухаючись пішим строєм.

За останні днями під час цих боях ворог втратив понад 750 солдатів щодня. Цю інформацію повідомив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

За його словами, протягом цієї доби ворог здійснив 49 бойових зіткнень і виконав 27 авіаційних ударів, а також 831 артилерійський обстріл. 80% всіх атак ворог спрямовує на Авдіївський і Мар'їнський напрямки.

Читайте також