Росіяни скинули авіабомбу на багатоповерхівку в Мирнограді: є загиблі та поранені (оновлено)

Обстріл Мирнограда: двоє загиблих та п'ятеро поранених

У ніч з 12 на 13 березня стався обстріл Мирнограда, внаслідок якого загинуло дві людини і ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Вчора близько 23 години росіяни скинули на місто авіабомбу «Гром-Е1» – влучили у 5-поверхівку. Всього ударом пошкоджено 4 будинки», – йдеться у повідомленні.

За даними повідомлення, рятувальники зуміли витягнути з-під завалів 13-річну дівчинку, яка не отримала фізичних травм. Усі постраждалі отримують медичну допомогу, одна людина перебуває у тяжкому стані, а троє – у стані середньої важкості.

Вадим Філашкін наголосив, що пошукова операція на місці події завершена і закликав мешканців Донеччини до евакуації.

Поліція показала наслідки атаки російських окупантів по Мирнограду. Внаслідок обстрілу двоє людей загинули.

Загарбницька атака в Сумах

У ніч на 13 березня окупанти атакували Суми безпілотниками типу «Шахед». За попередніми даними, з-під завалів врятовано 10 людей, вісім з яких отримали різні травми. Загиблих підтверджено, але конкретні деталі будуть уточнюватися, повідомили Сумській ОВА.

Аварійно-рятувальні роботи тривають, всі необхідні служби працюють на місці події, розгорнуто пункт незламності.

Стан війни між Росією та Україною

Протягом останньої доби, 749-ї доби повномасштабної війни Росії проти України, відбулося 91 бойове зіткнення. Ворог здійснив 10 ракетних та 84 авіаційних удари, а також 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ці атаки призвели до загибелі та поранення цивільних.