Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію

Алкоголь, нікотин, надмірна солодка і борошняна їжа, а також нестача вітамінів і недостатнє вживання рідини можуть прямо впливати на потенцію чоловіка.

Але навіть якщо ви не зловживаєте переліченими речами, цілком можливо, що ваша дієта не включає продукти, які сприяють поліпшенню еректильної функції, пише nv.

Різні наукові дослідження підтверджують, що деякі продукти можуть позитивно впливати на потенцію чоловіка. І хоча не існує магічного продукту, який би вирішував всі проблеми з еректильною функцією, важливо додати до свого раціону хоча б декілька з них.

П'ять продуктів, які позитивно впливають на потенцію

Гранатовий сік, який є досить екзотичним для наших країв, містить багато поліфенолів та загалом вважається корисним для здоров'я. Деякі дослідження показують, що гранатовий сік може покращити потенцію і еректильну функцію у чоловіків.

Горіхи, які містять антиоксиданти, мінерали та ненасичені жирні кислоти, є важливим елементом здорової дієти. Аргінін, який міститься у горіхах, допомагає покращити потенцію. Дослідження свідчать, що вживання горіхів допомагає поліпшити якість ерекції.

Часник також може поліпшити потенцію, оскільки покращує кровообіг і знижує рівень холестерину. Вживання часнику допомагає поліпшити якість ерекції у чоловіків з еректильною дисфункцією.

Темний шоколад, який містить флавоноїди та інші антиоксиданти, може мати позитивний вплив на потенцію.

Жирна риба, яка містить Омега-3 жирні кислоти, позитивно впливає на здоров'я. Омега-3 сприяє синтезу чоловічого гормону і поліпшує кровообіг. Жир риби використовується для збереження потенції та профілактики простатиту.

Секс позитивно впливає на організм і здатен поліпшувати роботу деяких органів та систем. Вчені провели дослідження з більш ніж 800 чоловіками, які паралельно брали участь у експерименті щодо впливу генетики та екологічних факторів на старіння мозку. Виявилося, що низька сексуальна активність негативно впливає на пам'ять, а висока активність - навпаки, позитивно впливає.