Шерзінгер спустила купальник, а Лозовицька засвітила сідниці: що публікували зірки цього тижня

Зірки часто влаштовують фотосесії і діляться світлинами з прихильниками в соцмережах.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Американська співачка Ніколь Шерзінгер влаштувала фотосесію біля басейну на тлі моря. Артистка сексуально спустила низ купальника і продемонструвала підтягнутий прес.

Переможниця романтичного реалітішоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька влаштувала дефіле на тлі Ейфелевої вежі. Одягла блискучу прозору сукню і сексуальне боді, яке підкреслило її апетитні сідниці. Образ доповнила трендовими босоніжками й мінімалістичними прикрасами.

Американська акторка Єва Лонгорія одягла бікіні оливкового кольору, яке ледь прикривало її апетитні груди. Образ завершила сонцезахисними окулярами.

Українська дизайнерка ювелірних виробів, вдруге вагітна Валерія Гузема знялась у чуттєвій фотосесії для українського Vogue. Позувала топлес. Зірка прикрила груди рукою, а іншою ніжно обіймала "вагітний" живіт.

Американська співачка Дженніфер Лопес показалась на відпочинку на острові Капрі. Знаменитість одягла сріблясту сукню довжини міні. Зібрала волосся і зробила повсякденний макіяж.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Переможниця романтичного шоу "Холостяк 11" Анна Богдан одягла червону сукню-комбінацію і білі кеди. Зробила натуральні кучері й нюдовий макіяж. Образ завершила брендовим браслетом Cartier, який коштує $29 200 (1 млн 80 тис грн).

Старша дочка американських акторів Брюса Вілліса та Демі Мур, Румер, показала, який вигляд має її тіло через чотири місяці після пологів. Позувала оголеною.

Американська теледіва Кім Кардаш'ян роздяглася до блискучого золотого бікіні та купалась у нічному басейні.

Співачка Тіна Кароль танцювала в обтислих лосинах і короткому топі. Знаменитість похизувалася неймовірною розтяжкою. Під час репетиції сіла на шпагат.

Обраниця актора Тараса Цимбалюка бізнесвумен Світлана Готочкіна знялась оголеною. Прикрила інтимні місця руками.

Блогерка Даша Квіткова одягла в'язану білизну, яка підкреслила її піднятнуте тіло. Образ доповнила білим жакетом оверсайз. На деяких фото оголила плечі й показала крупним планом пружний прес і кольорові татуювання на стегнах.

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яка має 15 млн підписників у соцмережах, показала апетитні груди у чорному комплекті з мереживом. Вона зробила легкі локони й природній макіяж. Образ завершила мінімалістичним ланцюжком на шиї. Також засмагла Гарсія позувала в джакузі у чорному бікіні з зав'язками. Крім цього вона продемонструвала підтягнуті сідниці в принтованому купальнику.