Сирський побував під Авдіївкою і ухвалив низку рішень (фото)

Сирський під Авдіївкою приймає рішення
Сирський під Авдіївкою приймає рішення

Російським загарбникам не вдається прорватися на Авдіївському напрямку

Усі намагання російських військ прорвати оборону українських військ на трьох бригадах у смузі на Авдіївському напрямку тривають безуспішно. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі.

“Противник зосередив основні зусилля на Авдіївському напрямку і вже декілька днів поспіль намагається прорвати оборону наших військ, активно використовуючи штурмові підрозділи на техніці та пішки”, - розповів генерал.

За словами Сирського, він разом з командиром розглянув оптимальні варіанти дій наших військ, використання резервів, забезпечення боєприпасами та іншого спорядження.

“Ми вжили всіх необхідних заходів для зміцнення оборони та забезпечення постійної взаємодії між всіма елементами оперативної побудови на цьому напрямку”, - зазначив генерал.

Головнокомандувач підкреслив, що противник активно використовує артилерію та FPV-дрони і дрони зі скидами.

“Авіація противника періодично здійснює удари КАБами з відстані 40-50 км, артилерійські позиції та основні елементи бойового порядку прикриваються засобами РЕБ”, - розповів Сирський про тактику ворога.

За словами головнокомандувача, найефективнішим способом ведення оборони в цих умовах є знищення бронетехніки та штурмових груп піхоти противника вогнем артилерії, діями бронегруп, застосуванням безпілотних систем та захистом від ворожих дронів засобами РЕБ.

Російські загарбники продовжують війну

Вже 751-ша доба російської агресії проти України. За минулу добу відбулися 76 бойових зіткнень.

Ворог здійснив 16 ракетних та 130 авіаційних ударів, а також 65 обстрілів реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок цих атак постраждало цивільне населення.

Уночі російські окупанти атакували Україну за допомогою 27 безпілотників типу Shahed. Всі ці дрони були успішно знищені за допомогою протиповітряної оборони України.

Читайте також:

  • Генерали у крові: Сергій Кобилаш. Історія «Героя Росії», якого розшукує Гаага
  • «Хай воює той, хто бажає»? Пригоди ухилянтів, які дійшли до Верховного суду

Читайте також