Шість природних афродизіаків, які підвищать сексуальне збудження

Продукти, що збільшують сексуальне збудження

Іноді виникають періоди, коли лібідо знижується або зовсім згасає. Це, звісно, може викликає тривогу та розчарування.

Але є велика кількість продуктів, які можуть збільшити сексуальне збудження, пише nv.

Авокадо

Авокадо допоможе вам підвищити свій сексуальний потяг з першого шматка. Це не лише смачний фрукт і джерело здорових жирів вітаміну Е. Мало хто знає, але він славиться своєю здатністю підвищити рівень сексуального потягу.

Відповідно до висновків каліфорнійського дослідження, 63% опитаних професійних психологів, дієтологів і вчених вважають авокадо афродизіаком, а 60% респондентів розповіли про певні випадки, коли їх сексуальне життя покращувалося після вживання цього смачного фрукта.

Згідно з клінікою Майо, авокадо також містить фолієву кислоту, яка сприяє підвищенню енергії і витривалості, що може стати в пригоді для активного сексуального життя.

Чорниці

Чорниця це смачна ягода, яка містить антоціани та проантоціанідини, що можуть покращити ваше інтимне життя.

Дослідження, опубліковане в Journal of Sexual Medicine виявило, що люди, які активно додавали чорницю до свого раціону, збільшили приплив крові до геніталій вже через три тижні.

Горіхи

Горіхи відмінне джерело аргініну, амінокислоти, яка розширює судини кровоносної системи і може покращити потенцію. Згідно з дослідженнями, добавка мигдалю допомагає поліпшити еректильну функцію у чоловіків.

Крім того, горіхи багаті омега-3 жирними кислотами, які покращують функцію мозку і сприяють підвищенню сексуального бажання.

Гостра їжа

Споживання гострої їжі може збудити сенсорні рецептори і збільшити кровообіг, що впливає на сексуальне збудження.

Дослідження Університету Гренобль-Альпи у Франції показує, що чоловіки, які їдять гостру їжу, можуть мати вищий сексуальний потяг.

Капсаїцин, речовина, яка надає гостроту перцю, може стимулювати вироблення ендорфінів вони збільшують відчуття задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальне життя стане гарячішим: які продукти покращують чоловічу потенцію

Червоне вино

У жінок реакція на червоне вино більш яскрава, ніж на інші алкогольні напої. Згідно з італійським дослідженням, сполуки, які містяться у вині справді підвищують рівень сексуального бажання у жінок.

Устриці

Науковці неодноразово досліджували зв'язок між устрицями та сексуальним бажанням, і можна стверджувати, що цей морський продукт справді містить певні корисні властивості.

Устриці містять набагато більше цинку, ніж будь-який інший продукт. Дослідження показали, що добавки цинку можуть підвищити якість сперми.

Устриці можуть бути корисним додатком до збалансованої дієти, особливо якщо ви прагнете підтримувати здоров'я репродуктивної системи.

Секс неабияк впливає на стан організму та здатен покращувати роботу певних органів чи систем.

Науковці провели дослідження. Для аналізу взяли дані 800 чоловіків, які паралельно беруть участь в експерименті щодо того, як генетика та екологічні фактори впливають на старіння мозку. Їхній середній вік становив 56 років. Згодом визначили, що низька сексуальна активність негативно впливала на стан пам'яті, а висока навпаки позитивно.